Du er her:

Nørremarkskirkens korskole:

Korene er for alle børn og unge, der gerne vil lære at synge og bidrage til at være en del af et stærkt musikalsk fællesskab - og som vil komme til kor hver tirsdag.
Hvis man vil blive god til at synge, skal man øve sig, og man kan ikke begynde for tidligt.

Kirkens kor øver hver tirsdag eftermiddag for at få en god klang, lære tekster og noder. Vi deltager på forskellig vis ved gudstjenester i løbet af året, og fylder det smukke kirkerum med sang.
Vi har jævnligt ’overlap’ i prøverne, så korene kan synge sammen. Desuden synger korene sammen ved den årlige sommer- og julekoncert.

Der arrangeres årligt en korweekend, hvor vi sover i kirken og får besøg af eller besøger venskabskor rundt om i landet.

Spirekor for 0.-2. klasse

Spirekoret øver tirsdage kl. 14.30-15.15
Gennem leg, sang og dans lærer vi at bruge stemmen, og hvad det vil sige at synge i kor. Fokus er på sangglæde, rytme og musikalsk fornemmelse.

Den tredje torsdag i måneden synger Spirekoret sammen med Børnekoret til 'Stjernestund' – en eftermiddagsgudstjeneste for børnefamilier. Derudover deltager Spirekoret i én søndagsgudstjeneste om året, hvor de får lov at synge sammen med Børne- og Kirkekoret.

Børnekor for 3.-5. klasse

Børnekoret øver tirsdage kl. 15.15-16.00
I Børnekoret intensiveres sangtræningen med solfa og flerstemmig sang. Sangglæden omsættes til et helstøbt musikalsk produkt, der kan være til glæde for flere end os selv.

Den tredje torsdag om måneden synger Børnekoret sammen med Spirekoret til 'Stjernestund' som er en eftermiddagsgudstjeneste for børnefamilier.
Derudover deltager Børnekoret i to søndagsgudstjenester om året, hvor de får lov at synge sammen med  Kirkekoret.

Kirkekor fra 6. klasse

Kirkekoret øver tirsdage kl. 16.00-17.30
I Kirkekoret tager man ansvar for helheden og korklangen forfines. Der er mulighed for at få løn ved at synge om søndagen. Cirka en gang om måneden bidrager koret med en introitus eller sang under altergang. Repertoiret spænder vidt, og desuden kommer salmesang og nodelære i fokus.

Om korlederen

Christian Verdoner Larsen er uddannet pianist, idéhistoriker og organist.
Som barn sang han i Det Danske Drengekor, og dertil har han 15 års erfaring som professionel kirkekor-sanger.

Han har modtaget undervisning i korledelse både ved Musikvidenskabeligt Institut i København, Det Fynske Musikkonservatorium, Kirkemusikskolen i Roskilde og ved Børnekorakademiet i Fredericia.

Via sit brede netværk inden for musiklivet inddrager han korene i forskellige koncert- og læringsprojekter. Bl.a. har korskolen på fast basis tilknyttet en sanguddannet stemme-coach.

Kontakt Christian på mail cvlnorremark@gmail.com eller tlf. 5120 3667.

Vil du have kontakt til Nørremarkskirkens kor- og koncertudvalg, klik på linket her.

Korkoncert