Det sprudlende gospelkor fra Vejle

'Bless The Day’ er et gospelkor, der siden starten i 2006 er vokset både i antal medlemmer og

repertoire. Koret har udviklet sig til et dygtigt og ambitiøst gospelkor, der igennem årene har optrådt på både store og små scener.

Optagelsesprøve

Er du interesseret i at være med, så hold øje med hjemmesiden http://www.blesstheday.dk ved sæsonopstart (før august og før januar). Vi optager ikke nye medlemmer ved hver ny sæsonopstart, men udelukkende efter behov.

I ’Bless The Day’ er der plads til alle der finder glæde ved at synge glade gospelsange. Koret øver i Nørremarkskirken hver anden torsdag aften fra kl. 19 til 21.
Korets repertoire spænder fra sprudlende gospelrytmer til smukke harmonier, der giver plads til både begejstring og eftertanke.

Ledelse

Koret ledes af den erfarne kordirigent Ole Jørgensen, som arbejder tæt sammen med pianist Kristian Enevoldsen.

Koret har en bestyrelse og kontaktperson, der koordinerer henvendelser om optagelse i koret.