Kære forældre!

Et nyt menneske er kommet til verden; til en splinterny verden af indtryk i tid og rum, angst og glæde. Et nyt menneske, født som et lille sansende og kommunikerende væsen. Som I ved, holder jeres barn af at blive sunget for – så glem ikke salmerne!

Babysalmesang ved Nørremarkskirken indbyder til ro og nærvær i en musikalsk ramme. Det er for børn mellem 2 og 9 måneder sammen med deres mor eller far.
Ved sang, musik, bevægelse, dans og farvespil stimuleres barnets sansemotoriske, følelsesmæssige, sociale og sproglige udvikling samtidig med, at der skabes fortrolighed med kirkerummet og salmetraditionen.

Forløbet varer en god halv time, og bagefter er der forfriskninger og plads til snak og amning i et tilstødende lokale. Der kræves ingen andre forudsætninger for deltagelse, end at du har lyst til musikalske stunder med dit barn.

Babysalmesang i efteråret 2018

Tirsdag d. 4. september kl. 10.30

begynder efterårets babysalmesang som ledes af organist Christian Verdoner Larsen og sognepræst Mads Djernes.
Forløbet strækker sig over ni tirsdage (undtaget tirsdag i uge 42) og afsluttes med deltagelse ved gudstjenesten den 11. november kl. 10.30.

Der er plads til 12 babyer på holdet, og tilmelding sker efter først-til-mølle-princippet. Er forløbet startet, og du er interesseret i at være med, så kontakt kirkekontoret for at høre, om der er ledige pladser.

Tilmelding sker til kirkekontoret ved Henriette Hellesnes Villumsen på noerremarks.sogn@km.dk eller 75828771.
Yderligere info fås hos sognepræst Mads Djernes på madj@km.dk eller 29112363.
Det er gratis at deltage.