Kirken er åben hver dag kl. 10 - 16

Nogle dage er kirken åben fra kl. 8 til kl. 21, hvis der er særlige arrangementer.
Vær opmærksom på, at kirkerummet kan være i brug til kirkelige handlinger.

Alle er velkomne til at bruge kirkerummet

• til bøn og eftertænksomhed
  • til at nyde stilheden
  • til at tænde et lys
  • til bare at være der....

Opslagstavlen

På kirkens opslagstavle kan du følge med i, hvilke arrangementer der er i kirken. Du er velkommen til at forsyne dig med de programmer, der ligger på hylden eller på bordene i forhallen.

Kristeligt Dagblad er også tilgængelig for de sidste tre dage.

Der er også programmer for andre kirkelige arrangementer, som afholdes i Vejle.

Guidet rundvisning

Besøgende
Du er altid velkommen til at se kunstner Peter Brandes' udsmykning af kirken.
Der er udarbejdet en folder om kunstværket på dansk og engelsk, som du finder i forhallen. Du kan tage folderen med for 20 kr.

Grupper
Grupper kan efter aftale med kirkekontoret få en guidet rundvisning og præsentation af Peter Brandes' udsmykning. Dato og klokkeslet aftales ved henvendelse til kirkekontoret på tlf. 7582 8771 mellem kl. 10 og 13 eller på mail til noerremarks.sogn@km.dk.

En guidet fremvisning varer knap en time og koster 750 kr., som går til Nørremarkskirkens Venner, der støtter det kirkelige arbejde i sognet.

Sådan finder du Nørremarkskirken