Navngivning

Når fødslen er registreret, og faderskabet til barnet er bestemt, kan barnet navngives.
Det skal ske senest seks måneder efter fødslen. Det kan du gøre elektronisk eller i forbindelse med dåb.

Elektronisk
Du kan udfylde en navngivningsblanket på Borger.dk, hvor begge forældre skal signere med Nem-ID.
Blanketten bliver sendt til kirkekontoret i Nørremarks Sogn, når forældrene/moderen har adresse i sognet.

På kirkekontoret undersøger man, om navnet stemmer overens med reglerne i Navneloven. Når navngivningen er godkendt, modtager begge forældre en besked i deres e-Boks.

Hvis der ønskes en personattest, kan den enten rekvireres elektronisk på Borger.dk eller blive tilsendt på papir fra kirkekontoret.

Har du ikke Nem-ID, adgang til en computer eller har svært ved det danske sprog, er du velkommen til at kontakte os.

Det er denne side på Borger.dk, du skal bruge for at navngive dit barn.

Klik på billedet for at se det større.