Navneændring

Du søger om navneændring på Borger.dk og signerer med din Nem-ID. Det er også her du finder de love og regler, som er gældende i forhold til navneændring.

Ønskes yderligere vejledning hjælper kirkekontoret gerne.  Ring på tlf. 7582 8771 i åbningstiden (ses nederst på siden), kom forbi kontoret eller skriv en mail til noerremarks.sogn@km.dk

Navneændring ved vielse
Ansøgninger om navneændring i forbindelse med bryllup skal også ske via Borger.dk, uanset hvor brylluppet finder sted. Der må påregnes mindst to ugers ekspeditionstid.

Gebyr og betaling
Ekspeditionsgebyr for ansøgning om navneændring er kr. 480, som betales elektronisk med et betalingskort.
Som hovedregel er det gebyrfrit at få navneændring i forbindelse med et bryllup, hvis man søger senest tre måneder efter vielsen.

Har du ikke Nem-ID, betalingskort, adgang til en computer eller har svært ved det danske sprog, er du velkommen til at kontakte kirkekontoret for at få hjælp.

Det er denne side på Borger.dk, du skal bruge for at søge om en navneændring.
Forstør billedet ved at klikke på det.