Attester

Du kan bestille en fødsels- og dåbsattest eller en personattest på www.borger.dk ved at signere med dit NemID.
Er din bopæl i Nørremarks Sogn, modtager kirkekontoret automatisk din bestilling.

Når du bestiller, skal du vælge, om du vil have attesten sendt elektronisk til din e-Boks eller sendt på papir til din folkeregisteradresse med Post Nord.
Personer født før 1960 kan forvente længere ventetid på at modtage attesten.

Du kan også hente attesten på kirkekontoret i åbningstiden (se tiderne nederst på siden). Attester må kun udleveres til ansøgeren, og du skal derfor forevise billedlegitimation.
Forældremyndighedshaverne kan få attester udleveret til børn under 18 år.

Du kan også bestille attesten ved at ringe til kirkekontoret på tlf. 7582 8771 i åbningstiden (se tiderne nederst på siden eller send en mail til noerremarks.sogn@km.dk.

Der kan også udstedes attest på engelsk, hvis den skal bruges til udenlandske myndigheder.

Har du ikke Nem-ID, adgang til en computer eller har svært ved det danske sprog, er du velkommen til at kontakte os. Så kan vi også sikre, at du medbringer de dokumenter, der skal bruges for at udskrive attesten.

Det er denne side på Borger.dk, du skal bruge for at søge om en attest.
Klik på billedet hvis du vil se det større.