Minikonfirmand i Nørremarkskirken

Går du i 3. klasse på NOVAskolen eller Lukasskolen?

Tænker du nogle gange på, hvem Gud og Jesus er, og synes du, det er svært at få svar på dine spørgsmål, så prøv at blive Minikonfirmand i Nørremarkskirken.
Her kan du møde andre fra 3. klasse og spørge om alt det, du vil. Du vil også få en masse at vide, som du måske ikke vidste om kristendommen.

Hvornår er det?
Vi mødes en fast dag om ugen efter skoletid i 1½ time fra september til og med november måned, i den store røde murstenskirke på hjørnet af Moldevej og Horsensvej.

Hvad skal vi lave?
Du vil møde Søren og en af præsterne, som fortælle dig om Gud og Jesus og om det, der sker i kirken.
Du vil høre om, hvorfor præsterne bruger vand, når børnene døbes. Hvordan Jesus kan være hele verdens lys. Hvorfor kirken kaldes et skib, og hvorfor man tænder lys i kirken.
Vi synger og leger når vi mødes, får en forfriskning og en af gangene bager vi pandekager over bål. En anden gang……(det er en overraskelse….)

Hvor kan jeg melde mig til?
Følg med på SKOLEINTRA. Der kommer invitation om startdato, mødetidspunkt og sluttidspunkt. Og til sidst, du behøver ikke at være døbt for at være minikonfirmand. Bare du har lyst!

Har du spørgsmål?
Kontakt kirke - og kulturmedarbejder Søren Kjærgård Jensen