Kirkefolder

Læs den nye kirkefolder HER

Velkommen til Nørremarkskirken

Kirkesalen er åben ugens dage mandag-søndag kl. 10-16, undtagen ved kirkelige handlinger

KIRKEKONTORET har åbent mandag-onsdag kl. 10-13,
torsdag 10-13 og kl. 16-18.
Fredag lukket

For spørgsmål vedrørende Personregistrering, se menupunktet Info

Ansættelse af ny sognepræst i Nørremarkskirken

Det er med glæde, at vi kan oplyse, at Mads Djernes er ansat som sognepræst i Nørremarkskirken. Mads begynder d. 1. februar 2018 og der er indsættelse søndag d. 4. februar 2018 kl. 10.30, hvor alle er velkomne til at komme og byde Mads velkommen i vores sogn.

Gospelkoncert med Bless The Day torsdag d. 18. januar kl. 19.00

Torsdag d. 18. januar kl. 19.00 er der igen mulighed for at nyde gospelsang i Nørremarkskirken. Bless The Day vil give os en forrygende koncert. Korets repertoire spænder meget bredt - fra sprudlende gospelrytmer til smukke harmonier, der levner plads til både begejstring og eftertanke. Koret ledes af den erfarne kordirigent Ole Jørgensen i et tæt samarbejde med pianist Kristian Enevoldsen.

3. rejsebrev fra Claus i Ntoma

Så er der spændende nyt fra Claus Hemdrup, som sidder i menighedsrådet, og som er taget ned til vores vanskabsforening i Ntoma. Læs nyhedsbrevet HER

Fremvisning af vores kirke

Se folder om fremvisning HER