Velkommen til Nørremarkskirken

Kirkesalen er åben ugens dage mandag-søndag kl. 10-16, undtagen ved kirkelige handlinger

KIRKEKONTORET har åbent mandag-onsdag kl. 10-13,
torsdag 10-13 og kl. 16-18.
Fredag lukket

For spørgsmål vedrørende Personregistrering, se menupunktet Info

Kom til Orgelkoncert for børn lørdag d. 28. oktober kl. 14.00

Nørremarkskirken inviterer til Orgelkoncert for børn lørdag d. 28. oktober kl. 14.00.
Kan et orgel fortælle eventyr? Kan man danse til orgelmusik? Jette Mogensen spiller orgelkoncert med leg og musikalsk fortælling for børn og barnlige sjæle. Den primære målgruppe er børn fra 4-8 år. Koncerten er gratis. Vel mødt!

Sorggruppe i Nørremarkskirken opstart d. 25. september kl. 15.30

Sorggruppen er et tilbud til dem, der har mistet et menneske, som har stået dem nær. I gruppen hjælper man hinanden med at sætte ord på sorgen og savnet og finde mod til en ny vej frem. Start mandag d. 25. september kl. 15.30.
Tilmelding og info v. leder af gruppen, tidligere sognepræst Sigrid Horsholt Pedersen på tlf. 29653765 eller sigridhorsholt@gmail.com

Læs mere om sjælesorg på nettet http://www.sjælesorg.nu/

Kirkecafé - Nyt tiltag

Nørremarkskirken inviterer til kirkecafé i Ungdomscentret. Kirkecafeen har åbent d. 3. søndag i måneden. Første gang Søndag d. 15. oktober kl. 11.30 - 14.00 efter gudstjenesten. Alle er velkomne!
Har du lyst til at være vært i kirkecafeen så kontakt Søren på tlf. 23308364

Fremvisning af vores kirke

Se folder om fremvisning HER

Se information om fremvisning HER

----------------------------------------------------------------------------------------------------------

BABYSALMESANG opstart d. 20. september

Vi tilbyder babysalmesang til de mindste med opstart onsdag 20. september kl. 10.00 - 11.00. Kom og vær med. Tilmelding til kordegn Henriette Hellesnes Villumsen på 75828771 / noerremarks.sogn@km.dk
Onsdag d. 29.11.17 er sidste gang til babysalmesang, og der afsluttes til gudstjeneste søndag d. 3. december (1. advent) kl. 10.30.

Det er med stor glæde, at vi kan præsentere Caroline Henderson til årets julekoncert d. 3. december kl. 15.00 i Nørremarkskirken.

Billetter kan købes på www.nembillet.dk . Tryk på Caroline Henderson, og du kommer direkte til billetsalget.

Ingen begivenheder fundet.